Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Copenhagen Bombay optager familiefilmen Forsvundet til Halloween i Måløv.
Forsvundet til Halloween biografpremiere 19. oktober 2021.
Skal du være med som statist?

Hvem & hvad?
Vi søger børn (alle aldre) og forældre, som skal agere 'Trick-or-treaters'. Vi håber, at i vil finde et sjovt eller sejt kostume frem fra gemmerne, som i kan have på til optagelserne.

Hvor & Hvornår?
Vores optagelser finder sted på Ulborgvej i Måløv d. 13., 14. & 15. april 2021. Vi optager i dagtimerne. Det er vigtigt, at man selv har mulighed for at komme til location, da vores lave budget desværre ikke tillader, at vi betaler for de medvirkendes transport. Vi har særligt brug for personer d. 15. april. Her er den foreløbige tidsplan:
13/04 08:30-17:00
14/04 08:30-17:00
15/04 13:00-22:00

Hvad skal du gøre?
Send en mail til castingjeppe@gmail.com, med emnefeltet ‘Måløv *DATO*’. I stedet for: *DATO* skal du skrive hvilken/hvilke dag(e) du søger om at deltage. Send mail til: castingjeppe@gmail.com

Vedlæg:
• Dit navn, alder, højde og telefonnummer.
• Et eller flere nye billeder af dig selv.
• Et billede af et halloween kostume du kan medbringe på dagen.

Corona
Vores filmoptagelser vil finde sted udenfor. Derfor vil nemt kunne følge sundhedsstyrelsens anbefalinger og lovgivning på corona området. Vores hold har været involveret i filmproduktion igennem det meste af coronaperioden og har opbygget en god forståelse for, hvordan man skaber en tryg og sikker stemning. Holdet bliver testet flere gange om ugen, holder afstand, bruger sprit og mundbind. Vi kræver at de medvirkende statisterne har modtaget et negativt svar på en coronatest optil vores optagelser.

Tak!
Som tak for hjælpen, vil hver deltager modtage et gavekort på biografoplevelse for en dags deltagelse. Forældre vil blive tilbudt en sandwich (hvis deres dag er længere end 4 timer), kaffe og snacks. Vi beder jer medbringe madpakker til børnene. Da vi får mange henvendelser vil du kun høre fra os, hvis er blevet udvalgt til statistrollen.

På forhånd tak for din henvendelse.
Jeppe Hansen
Copenhagen Bombay
Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk