Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Psykomotorisk behandling


Se mulighedder for Psykomotoriske behandlinger

Psykomotorisk træning i Måløv Idræts Forening

 
Trine Scavenius, Psykomotorisk terapeut studenrende tilbyder behandlinger i Måløv Idræts Forening.
Trine er i den sidste del af sin uddannelse til psykomotorisk terapeut.
Psykomo, hvad for noget???
Uddannelsen til psykomotorisk terapeut er en professionsbachelor på linje med eksempelvis fysioterapeuter og sygeplejersker.
Som psykomotorisk terapeut (studerende) arbejder man ud fra en erkendelse af at der er sammenhæng mellem krop og psyke, herfra arbejdes med en ressourceorienteret tilgang til det hele menneske.

Psykomotoriske Behandlinger


Der kan være rigtig mange grunde til at gå til psykomotorisk behandling. Det egner sig nemlig til en bred vifte af problematikker, heriblandt stress, spændingshovedpiner og andre spændingstilstande, angst, og meget, meget mere. Det kan også være at du, ”bare” er nysgerrig og ikke har en decideret problemstilling, så kan du eksempelvis bruge behandlingen til at få en dybere ro i din krop. Et hyppigt tema, som mange arbejder med, er kropsbevidsthed.

Den psykomotoriske behandling består af tre komponenter, samtale, øvelser og psykomotorisk manuel behandling:
  • Samtalen bruges blandt andet til at skabe afklaring omkring klientens situation. For dig som klient, skaber det et rum hvor du kan få italesat det, som du betragter som væsentligt og hovedpointen med det videre forløb og samarbejde. Her indgår vi sammen en forventningsafstemning, der bidrager til at du får mest muligt med dig.
  • Øvelser udføres typisk inden du lægger dig på briksen og er derved med til at støtte dig i at vende blikket mod kroppen og de signaler den sender. Ofte vil øvelserne rette sig mod din henvendelsesårsag, på den måde får du værktøjer til at tackle din problemstilling kropsligt. Mange vælger at udføre øvelserne mellem behandlingerne, hvilket kan skabe en god grobund for den videre udvikling.
  • Den psykomotoriske manuelle behandling forgår fuldt påklædt, på briks eller underlag på gulvet. Selve den manuelle behandling starter med en tilrettelæggelse af kroppen for at sikre at du kan ligge så afspændt som muligt. Med afsæt i den viden den psykomotoriske terapeut(studerende) har fra samtalen og øvelserne, sættes behandlingen i gang. Grebne og fokusområderne kan variere meget, afhængigt af henvendelsesårsag, dog er det gennemgående at behandlingen er blid og foregår i et roligt tempo. Som udgangspunkt arbejdes hele kroppen igennem, med mindre at du har et andet ønske.

Praktisk:

  • Behandling finder sted på Brydegården, Kratvej 9, 2760 Måløv
  • Tidspunkter kan varierer efter dit behov, men fortirnsvis i dagtimerne
  • Kom gerne i blødt og gerne løstsiddende tøj, hvor stoffet kan tåle at der trækkes i det, da der behandles udenpå tøjet.
  • Planlæg behandlingen i et tidsrum, hvor du ikke har travlt bagefter, hvis det er muligt.
  • Medbring gerne et tæppe og et lagen. Hvis ikke du lige har eller glemmer det så kan du naturligvis låne.


Pris:

  • Behandlingen tager en time og et kvarter og koster 275 kroner
  • Betalingen til Måløv idrætsforening er via mobilepay og sker umiddelbart inden behandlingen starter.


Book behandling:

Medlems login
Se dine hold og ændre dine kontaktoplysninger
Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk