Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Hall of Fame 2023


Årets frivillige 2023 - Jette Rasmussen

Kære Jette,

Det at være frivillig har du virkelig taget til dig, det er vist lige før det er dit job 2.

Skal vi have et arrangement i vores forening er du den der stiller op når vi holder et arrangement som, juletræsfest, fastelavn, danseaftner - der bager du lige noget lækkert brød, åben hal. Men det er jo ikke kun her du er med i det frivillige arbejde bare for, at tage nogle af dem er Måløv mødes, Halloween…uhh…uhyggeligt at møde dig til dette arrangement, søge borgemillion for at vi alle kan få en kirsebær lund.. du sidder også i vores bestyrelse og roder lidt med vores hjemmeside, og mange flere steder har de glæde af din frivilligehed.

Du er også det der hedder gå vært på holdet om torsdagen hvor man mødes kl. 16 og så tager du os en gå tur rundt i omegen på en times tid, - det er helt fantastisk.

Du går også selv til Zumba når der er tid i kalender, for familie og venner og naboer skal også passes ind.

Se nu som i dag, alle de lækkre boller vi kan købe ude i cafeen i dag dem har du så bare lige bagt, har i ikke smagt dem endnu så er det ved at være sidste chance og så har du lavet frokost til 40 af alle os frivillige der får dagen til at fungerer sammen med dig.

I dag står du her fordi at vi sætter enormt stor pris for alt det arbejde du ligger i det som frivillig, der findes simpelthen ikke ord nok til at fortælle dig at vi værdsætter dig og det håber vi nu du er klar over.

Vi siger stort tillykke med din frivillige ildsjæls pris og glæder os til stadig at se dig rundt i vores forening og være frivillig.

Årets instruktør 2023 - Jette Pia Herringe

Kære Jette,

Det at være instruktør i vores forening er både hårdt, sjovt og spændene for der sker en hel masse så det er et godt sted at være.

Jette du har altid været her i foreningen på en eller anden måde, gymnast, instruktør, bestyrelses medlem og frivillig og nu mormor når i skal til gymnastik med børnebørnene.

Du er en meget afholdt instruktør som har haft 2 hold i rigtig mange år, du har haft herre holdet som du har hunset rundt med i 9 sæsoner og m/k – bevæg dig glad holdet i 11 sæsoner og det er ikke små ting de kære gymnaster har måtte tage fra din side – sådan er det jo når man er instruktør og bestemmer. Du er meget vellidt på holdet og dit gode humør er med hver gang.  Du vil være savnet, men det ved du godt.

Du sad en kort periode på 2 år i vores bestyrelse men så kastede du din store kærlighed på en anden – Jørn som du er blevet gift med.

Du har i mange år været sammen med de ”gamle” damer til DGIs landstævner rundt i landet og det har du syntes vældigt godt om og sjovt har det også været.

Idrætsmærke har du også gjort dig – mener vi at huske, og det var hårdt….

Du stiller op og er frivillig både til vores juletræsfester og som i dag til opvisningen.

Nu du ikke selv skal undervise mere håber vi at se dig på et af vores børnehold når du skal afsted til gymnastik med de små – det hele går i ring.

Vi siger stort tillykke med din instruktør ildsjæls prisen og glæder os til stadig at se dig rundt i vores forening.
Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk