Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Hall of Fame 2022


Årets frivillige 2022 - Ulla Jørgensen

Hvor skal vi nu begynde – tja vi har en meget vigtig person i vores forening det er vores kassere Ulla – så vil du træde lidt frem.
Ulla, du kom til vores forening i 2008 og blev valgt ind som vores nye kassere. Ulla du styrer med en sikker hård hånd vores økonomi, har styr på vores instruktører og hjælpere når der skal laves løn og vores stab af lønnet er kommer op på 75 medarbejder det er en pæn størrelse når der skal laves løn og holde styr på om vi gør det rigtige. Der er et motto i bestyrelsen og os der skal have penge ud af dig,- man skal huske, at være gode venner med kassereren. Så når vi gerne vil have noget fornyet gælder det om, at fange dig på en god dag for så er der lukket op for pengekassen og vi kan næsten få lov til at købe alt eller få tilskud til noget – det er vi glade for – du sætter dig ind i vores behov samtidigt med, at du holder på pengene.
Du stiller også gerne op når vi har brug for en frivillig til, at sidde ved vores indgang som i dag og lige så til vore juletræs arrangement så er du, at finde ved indgangen.
Du deltager gerne aktiv på flere gymnastik hold – du har lige være på gulvet med holdet Swing Sisters fra Frederikssund,- du tager gerne med et hold til det varme syd i november for at lave opvisninger – du er også, at finde på vores lokale M/K hold om mandagen så du får rørt dig godt. Til juni går turen til Landsstævnet i Svendborg ligesom 20.000 andre også skal og glæder sig til. Så er der også lige de der små vandre ture der også lige bliver plads til.  Du er med til, at gøre en forskel i vores forening og det er vi taknemmelige for så derfor har vi denne gave til dig.

Tillykke med prisen som årets frivillige 2022.
 

Årets ildsjæl 2022 - Rebekka H. Troelsen

Den næste i rækken er en som har været her siden 2018 har gjort en stor forskel og et kæmpe stykke arbejde – Rebekka vil du træde lidt frem.
Du startede som hjælpe træner og faldt hurtig ind i rollen med, at være sammen med børnene og de kan også li dig. De sidste par år har du så været hjælpe træner på mit hold og Jacobs hold om mandagen og det må siges, at du hurtigt er vokset med opgaven som hjælper og kommer gerne med nye gode og tossede ideer men alt det er kun godt for så bliver det afprøvet for om det virker. Du har i denne sæson haft dit eget hold sammen med Charlotte om torsdagen, Krummer, det har i hygget jer med og taget de udfordringer der er kommet undervejs. Du har så mange gode ideer og er strukturerede i dit arbejde i vores forening. Sætter os i gang med, at så skal vi have gjort sådan og sådan og inden vi får set os om så har vi fået løst opgaven. Du var med i gruppen der stod for vores 50 års jubilæum både reception og selve festen,- du fik igen sat struktur på vores møder og hvem skal gøre hvad – lavede lister så der ikke var nogen der kunne være i tvivl om deres opgave og har vi nu husket dit og dat – tak for det fantastiske arbejde du lagde for vores jubilæum. Som en sagde du har det kolde overblik -  I dag har du også haft en stor finger med i vores opvisning med at få vores instruktører til, at melde tilbage, hvad de skulle bruge af redskaber ikke en helt nem opgave men du klør bare på. Du er bare vokset med din opgave som hjælper og instruktør og frivillige arbejde i foreningen, bliv endelig ved ,at klø på med samme energi som du har gjort i disse år det betyder meget – jeg håber du kommer tilbage igen og vil være en del af vore forening igen held og lykke med din uddannelse.

Til slut vil jeg bare sige tillykke med prisen som årets ildsjæl.

Årets instruktør 2022 - Nanna Rasmussen

Nanna du startede i 2017 som hjælpe træner på vores springhold dog uden nogen særlig erfaring i spring – du havde jo mest været til rytmisk grand prix hvor, du blev danmarksmester som ung men så stoppede du og fik lyst til, at lave noget andet, hvilket vi idag er glade for her i foreningen. At være hjælpe træner har du bare gjort godt – været på forskellige kurser som passede til de hold du var hjælper på og efterhånden fik du mere ansvar på Maja og Jorges springhold. I denne sæson har du haft et børne springhold i alderen 8-10 år, at holde styr på sammen med Luna. Du er den person der bare er der og får gjort tingene og gør det, uden alt for meget postyr. Du stiller også gerne som frivillig når vi har brug for det.

Til slut vil jeg bare sige tillykke med prisen som årets instruktør- Lad os give Nanna et bifald
 

Årets instruktør 2022 - Nana og Luna Nielsen

Så må vi videre i rækken som gør en stor forskel også og denne gang er det hjælper/instruktør Nana og Luna.
 
Nana og Luna, at gå til spring gymnastik som i startede på hos Maja og Jorge er godt for der blev i spottet, at i kunne blive nogle hjælpetræner så i 2018 blev i ansat til at være hjælpere på forskellige børnehold og springhold – i gik til den med krum hals.
I er tvillinger – hvis der er nogen som skulle være i tvivl og hvem er hvem – det har jeg altid lidt svært ved – så jeg er rigtig glad for, at vi har navne t-shirt på så går det lidt nemmere i hvert fald for mig. 😊 I er to skønne forskellige tvillinger med masser af gå på mod og selvstændige.
Luna – du har været hjælpetræner på flere børnehold og springholdet om fredagen. Du har været med til, at gøre en forskel for holdene og ikke bange for at sige din mening så alle er med – også at sådan skal det være her på holdet. Tingene skal være i orden både i hallen, redskaber. Børnene syntes om dig for du kan li at være sammen med børn. I år har du været instruktør på et springhold sammen med Nanna (Rasmussen) der står her oppe. Du stiller op når der skal laves frivilligt arbejde og vi kan regne med dig. Der kan nævnes juletræs fest, og fastelavn og opvisning. Håber du bliver ved i mange år endnu du er med til at gøre en forskel for vores forening - Tak
 
Nana – at være hjælpetræner er mange ting – og er til tider også udfordrende – men du er ikke bleg for, at sige din mening og komme med gode/tossede ideer som oftest kan bruges og ellers finder vi ud at det. Du er også en af dem der stiller op når der skal bruges frivillige – du kan li vores juletræsfest og fastelavn er også et hit – for så kan du klæde dig ud 😊 Du har været med til, at arrangere vores 50 års jubilæums reception og fest, - tak for at du ville være en del af dette også. Nu har du også dit eget hold som instruktør Fars Tonser /Fars Lopper kommer det til at hedde igen –det kan godt være der ikke har været så mange på holdet, men dem der har været der har nydt dit arrangement du har lagt for dagens undervisning. Jeg har været rigtig glad for din tid på mit hold om mandagen i en del år, du har udviklet dig meget og blevet mere selvstændig og ansvarsbevidst. – dine skøre ideer sammen med Rebekka her. Din tid og ideer i vores forening er altid velkommen bliv ved med at være en del af foreningen. Tak.
Luna og Nana det var lidt om jer to – der kunne sikkert siges meget mere men niksen ikke i dag.

Tillykke med jeres priser som årets instruktører. 

Årets instruktør 2022 - Helle Christensen

Helle i 1998 blev du ansat som instruktør i foreningen og det var dengang vi stadig havde undervisning oppe på Måløv skole, i gymnastik salen. Siden hen er vi jo kommet ned i de to Måløv haller. Hvem Helle er – kan siges med få ord- hun er foreningens største legebarn og har været det fra starten af. Helle kan li at lege med børnene her nede i hallen og der har været rigtig mange forbi dig – du finder altid på et eller andet skørt når du underviser for du elsker at lege. Du tager på kurser alene eller sammen med andre fra foreningen eller med den nye hjælper så man ikke skal afsted alene. Du har siddet i bestyrelsen en del år, inkl. det vi kalder team event som er med til at arrangere juletræsfest, opvisning bl.a. og team lokaler er du også med i. Du har også været en del af planlægningen af vores jubilæums reception og fest som vi havde i starten af marts. – vi siger dig tak for, at du var med til at arrangere 50 års jubilæumet. Du og jeg (Karina) planlægger opvisning sammen som vi altid gør og lige så med juletræsfest og vi to er også en del af vores nye sæson program, de tager alt sammen tid og vi holder mange møder – men 1-2-3 så har vi løst den opgave – vi ved jo hvordan. Du får heldigvis også tid til din mand, 3 børn og alle dine børnebørn som er et eller andet sted i hallen i dag.
Helle du er med til, at gøre en stor forskel i vores idræts forening, tak for det – vi håber, at du bliver ved længe endnu at være med i forenings livet.

Tillykke med prisen som årets instruktør.

Æresinstruktør 2022 - Karina Blomberg

Hyldes tale til Karina ved opvisningen 2022


"Vi har en person mere som vi ønsker at hylde i dag. Fordi i foreningen, har vi en person som i har været en del af denne forening, siden begyndelsen. Denne person har de sidste 40 år, været instruktør for børnehold i denne forening. Hun har været en fast klippe, som altid har været der for foreningen, dens medlemmer og medarbejdere.
Men nu efter 40 år har hun valgt at træde tilbage som gymnastikinstruktør. Stor hånd til Karina Blomberg

Jeg har kendt Karina som instruktør igennem de sidste næsten 10 år og da jeg mødte hende i hallen d. 24. september 2012, var det første jeg tænkte ”Hun er speciel”.
Den opfattelse holder stadigvæk stik, fordi Karina du ér speciel. Du specielt god til hygge om dine forældre på holdene. Du er specielt god til at skabe et hyggeligt gymnastikhold for de helt små.
Du er specielt god til at give plads til dine hjælpeinstruktører, så de kan udvikle sig og tage ansvar.
Alt i alt så er du bare helt speciel og jeg tror jeg snakker på hele instruktørteamet og ja hele foreningens vegne, når jeg siger tusinde tak for alle de år du har lagt i denne forening som instruktør. Du vil blive savnet."

Magnus og Jacob, Instruktører i Måløv Idræts Forening

Tak efter 40 år

 
Mange tak for talen i forbindelse med vores opvisning lørdag den 23 april og den fine glas karaffel, super logo der er på og gavekort til brunch. Normalt er det jo mig der tage fusen på jer der får en pris – men i år fik i så sandelig taget fusen helt på mig med at Jacob og Magnus holdte en tale for mig – TAK helt fra hjertet af. At i også havde involveret min far og kæreste viser jo at i kære hjælpere og instruktører at i er opdraget godt. Stort at det var min far Gustav der overrakte mig min gave. – tak.

Jeg har efter 40 år som hjælper og instruktør valgt at stoppe med, at være fast instruktør og have eget hold – man skal stoppe mens det stadig er sjovt og det har det helt sikkert været i alle årene. At se de der små glade ansigter og spilopper i deres øjne når jeg kom ned i hallen er altså bare noget at det skønneste og sjoveste alle bekymringer forsvandt altid for deres forventninger stod jo skrevet i ansigtet. Jeg har haft rigtig mange børn i gennem alle årene sågar også forældre der så kommer med deres børn på mit hold det har været sjovt – og det har jo bevist, at det har været godt og sjovt, at komme på mit hold. Jeg vil dog stadig være, at finde som vikar på hold og komme på besøg på holdene, jeg kan jo ikke undvære det helt det der med, at komme i hallen flere gange om ugen og jeg forsætter stadig mit store arbejde i bestyrelsen.

Tak til alle der gjorde mig glad til opvisningen og tak for alle de gode stunder jeg har haft som instruktør i vores fantastiske forening.

Karina Blomberg
Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk