Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Hall of Fame 2021


Årets frivillige 2021 - Arne Rasmussen

Alting får en ende. Vores mangeårige leder og administrator af Idrætsmærket, Arne, har besluttet at stoppe. Det kan han gøre med god samvittighed, for han har styret det gennem omkring 35 år. Men i virkeligheden ved ingen rigtig hvor længe. For i MIF har Idrætsmærket og Arne bare altid hængt uløseligt sammen.
Sammen med en hjælper har Arne sørget for planlægning og afvikling og holdt styr på de enkeltes resultater, som senere blev indberettet til de rette landsorganisationer. Han har endda udviklet sit eget rapportskema, som nu bliver anvendt på landsplan. De skiftende organisationer har af og til givet udfordringer. De har faktisk forsøgt at lære Arne at benytte rapportskemaet, som han selv har udviklet.
Idrætsprøverne blev altid blevet afviklet i ro og orden, men det var jo også en militærmand, der stod ved roret. Skulle man være forhindret i at møde op på dagen, kunne man være sikker på, at Arne stod klar med en ny tid og dag, om nødvendigt hjemme i hans have. Alle skulle have en chance for at tage Idrætsmærke.
Det kommer ikke bag på nogen i MIF, at Arne ikke ville have løn for sit store arbejde. Kommunen har dog flere gange rykket for lønafregningen, men de kender jo heller ikke Arne, som vi gør.
Det er hans fortjeneste, at 20 -30 MIF-medlemmer hvert år har været glade og stolte over deres nye Idrætsmærke.
 
1000 tak for det, Arne!
 

Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk