Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Hall of Fame 2019


Æredsmedlem af Måløv Idræts Forening 2019 - Uffe Mortensen

Ved generalforsamlingen 2019 blev Uffe Mortensen udnævnt til Æresmedlems af Måløv Idræts Forening.

Uffe modtager titlen efter 15 års Frivilligt arbejde i foreningen. Han blev en efterårsdag i 2004 inviteret til en middag i foreningen, som viste sig at være den årlige generalforsamling og her blev han valgt til Formand.

Uffe var formand i 8 år og herefter har han sidder yderligere 7 år i bestyrelsen.
Men Uffe har ikke kun siddet stille. Han har kastet alt sin Fritid og mere til efter foreningen gennem disse år.

Uffe har været som en far for Måløv Idræts Forening og set foreningen vokse sig stor med årene. Som det blev fortalt da han modtog Æresmedlems titlen:
  • 👷‍♂️Han ved alt hvad der sker I MIF
  • 💻 Han har indførte og styrer Conventus som er vores administration og regnskabs system
  • 🤸‍♀️ Han fordeler hold og haltider, hele året
  • 🔨 Han styrer alle de små ting som skal fixes
  • 🙋‍♂️ Han er repræsentant i mange råd og udvalg BMSI, Brugerråd, Halfordeling, DGI
  • 🖥Han har lavet hjemmesiden
  • 📇 Han har lavet tusindvis af nyhedsbreve og medlems bladet Måløv Sport
  • ☎️ Det er ham alle ringer til
  • 🧐 Det er ham der ved alt
  • 👨‍💻 Det er ham der sender email kl. 02.31 og arbejder hele natten.

Det er derfor med stor glæde at Bestyrelsen har udnævnt Uffe Mortensen til Æresmedlem af foreningen.
Ud over titlen og en specielt trøje kan Uffe deltage gratis på foreningsen hold resten af sine dage.


Årets Foreningsildsjæl 2019 - Thomas Lorenzen

Thomas startede som frivillig i Måløv Idræts Forening i 2013, hvor han straks satte sig i førersædet ved arbejdet med at deltage i DGI’s DM i Foreningsudvikling 2014. Thomas stillede med et stort engagement, mange gode idéer og ikke mindst evnen til at formulere idéerne og omsætte dem til virkelighed.

Reorganisering
Det lykkedes ikke at hjemtage et DM i 2014, men alle de aktiviteter, som udsprang af arbejdet, gav grobund for at tage MIF et stort skridt fremad, et skridt hvor Thomas energisk har arbejdet på videreudvikling på en række nøgleområder. Thomas blev valgt til formand for Måløv Idræts Forening i 2015.
Som et direkte resultat af arbejdet med DM var Thomas med til at reorganisere MIF’s organisation, således at der i dag er en række velfungerende udvalg under bestyrelsen med ansvar for administration, arrangementer, markedsføring, udvikling og lokaler.

Synlighed og rekruttering 
For at skabe synlighed i lokalområdet har Thomas blandt andet skrevet utallige artikler til lokalaviserne. Han har overtaget administration af MIF’s Facebookgruppe, da ingen andre meldte sig og produceret og opsat professionelle plakater til utallige arrangementer samt moderniseret foreningens trykte program.
Thomas har udarbejdet en strategi for rekruttering af frivillige, hvilket har betydet at foreningen har fået flere yngre frivillige til at overtage opgaver fra de ”gamle” kræfter. En del af strategien var blandt andet at producere materiale med henblik på at tiltrække nye. 

Samarbejde ud over foreningens grænser
Thomas har gået foran, når der skulle etableres samarbejde ud over foreningens grænser. Det gælder blandt andet samarbejdet med kommunen og den lokale skole omkring ”Den åbne skole”, hvor MIF tilbyder en række tilbud til de enkelte klasser, hvilket har medført forløb i forskellige aktiviteter som floorball og yoga. 
Thomas har også været med til at etablere samarbejde med øvrige idrætsforeninger i Måløv om afholdelse af en Idrætscamp i den første uge af sommerferien. Det samme gælder samarbejdet i skoleåret 2018 – 2019 med DGI og den lokale skole om en hjælpetræneruddannelse. DGI har stået for undervisningen i skolen, og eleverne har været på praktik i MIF.

Årets frivillige leder 2019 - Jytte Hansen

Kære Jytte
Du har været i bestyrelses regi siden 2004 og været kontaktperson for alle voksne hold i mange år.
Med den energi du udviser med at få alle dine voksne hold og instruktører til at køre er ikke mindre end en fantastisk bedrift – for til tider er du lige ved at give det hele fra dig – men så får du lige lidt hjælp fra os andre og så er du straks på igen.
Du er en rigtig god hjælper til mange af vores arrangementer, gymnastikopvisning, juletræsfest, fastelavn fest, Halloween Måløv og Kræmmerfestivalen i Ballerup, Måløv Løbet – skriver vi og spørger kommer du gerne og hjælper ligesom i dag ude i cafeen.
Du er foreningens største og kærligste kontaktperson vi har, du servicere dine instruktører så er alt er i tip top, og sørger for alt virker ellers får Team lokaler rent besked også, hvis der er noget galt på Brydegaarden som eksempel ingen varme - uha ha….så skal i alle bare høre Jytte….
Du er også helt fantastisk til at skaffe medlemmer til vores forening, du snakker bare til højre og venstre du bliver bare ved og ind i mellem er der så en der siger ja til dig – det er du ener, kender ikke nogen anden der har skaffet mange instruktører og bestyrelses medlemmer på snak og dit gode humør.
Du er altid glad og smilende.
.
Trods din flotte høje alder er vi glade for at du går forrest når der foregår noget i Måløv Idræts Forening.
Vi håber meget du vil fortsætte længe endnu så vi kan få flere hyggelige timer sammen med dig.
Får du årets ildsjæls pris her fra os.
Stort tillykke Jytte

Årets Instruktør 2019 - Ketty Holst Rasmussen

Kære Ketty
Hvordan får man dig ned til vores gymnastik opvisningen uden at du aner uråd – jo man fortæller bare at det er Gustav der skal have en pris, så var den kringlet.
Men…..
Hvem er du og hvilken forskel gør du for alle de rare ældre der går til pensionist gymnastik om tirsdagen.
Du er ener – du tog pensionist holdet da vi manglede en instruktør uden den store viden om holdet. Du gik i gang med at på det materiale der lå til dig i form af indspilninger med instruktion og musik der skulle/kunne bruges. 
Lige fra første gang havde du holdet i din hule hånd. Altid er du på plads i god tid for at krydse gymnasterne af. Er der frafald bliver det undersøgt og holdet undgår unødvendige bekymringer. 
Du sørger for at alle får skriftlig besked, hvornår der er ferie –og ikke mindst hvornår der juleafslutning og sæsonafslutning, hvor tilmeldingen er specielt kreeret ligesom bordkortene, kort og godt du er god til at tage hyggeånden med til pensionisterne og det sættes der stor pris på.
Du leder holdet med hård men med en kærlig hånd. Også selv om du får et grineflip når Gustav driller dig. Eller når holdet virker lidt tungnemme på dine beskeder.
Noget vi også er glade for er at du altid er villig til at hjælpe – og gerne med en god hjemmebagt kage til nogle af alle vores arrangementer.

Vi siger stort tillykke med instruktør ildsjæls prisen og glæder os til mange gode timer i vores forening.

Årets Instruktør 2019 - Hanne Christiansen

Kære Hanne,

Nu har vi dag kun taget lidt af svømme afdelingen med ned i gymnastikhallen og det er jo så dig.
Hvem er du og hvilken forskel gør du for alle de glade svømmebørn og voksne.
Du er altid frisk på en udfordring, både her i dag og i projekter indenfor svømning.

Du kom til os i 2010 og siden hen har du bare vokset dig glad og tilfreds til i vores svømme afdeling sammen med en masse glade svømmebørn og voksne efter du fik taget uddannelsen igennem Dansk Svømmeunion og derefter er der fulgt et hav af kurser til for at dygtig gøre dig hele tiden.

Du er også altid villig til at hjælpe, hvis der mangler en afløser på et af de andre svømmehold.
Som person er du meget positiv, imødekommende og udstråler et godt humør, du er også meget vellidt, pligtopfyldende, du udviser også stor kreativitet, pædagogik og så er du en pålidelig og loyal arbejdskraft og det sætter vi som forening meget højt.

Vi siger stort tillykke med instruktør ildsjæls prisen og glæder os til mange gode timer i vores forening fremover.

Årets hjælpeinstruktør 2019 - Magnus Villadsen

Kære Magnus,

Du står her fordi vi er glade for, at du er som du er, frisk, glad og så er du et stort legebarn og det sættes der pris på hos børnene og hos os.
Du kom som hjælper i 2016 og har været på Helles forskellige hold siden da, og i år er du så også på mandagens Fjolletolde hos Jacob og pigerne.
Du stiller også gerne op som hjælper på et af de andre hold som vikar når de andre ikke kan og lige nu er du at finde på et af vores springhold.

Det at være hjælper kan til tider også være en udfordring for så skal der lige gøres dit og dat og hvorfor det…. Men at du er med i vores fantastiske stabel af hjælpere er vi rigtig glade for og du stiller også gerne op når vi skal have gjort noget udenfor normalen og det sætter vi meget stor pris på, for som regel siger jamen jeg har sat hele weekenden til at komme og hjælpe.

En af tingene kan være at gå en tur sammen med Charlotte for at pantsætte dagens tomme dåser, så går i og hygger og pjatter på turen frem og tilbage.
Vi håber du forsat vil være Måløv Idræts Forening i mange år endnu og udvikle dig videre, vi har brug for sådan en som dig.

Vi siger sort tillykke med hjælper ildsjæls prisen og glæder os til flere sjove og gode timer hos os.
Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk