Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Hall of Fame 2018


Årets frivillige leder 2018 - Emilie Værn og Mille Leth Hellerøe

Emilie og Mille,

Ja, Mille må vi undvære i dag da hun er i Allerød til dansk/svensk mesterskab med 4 konkurrence piger.

I dag vil vi gerne hylde jer for det fantastiske arbejde i gør med sjipperne og hvor er bedre at hylde jer, end på egen hjemmebane her i hallen.

I sommeren 2013 starter vi et sjippe sommer hold op, så vi kan se om der er nogle af de unge der kunne have lyst til at lære at gå sjipning med enkelt torv og langt torv. Og lad os bare sige det, at der var stor tilslutning til det, så det kom på sæsonens program 2013/2014 og det hold hedder i dag faktisk bare Rope Skipping Opvisning og findes i flere alders grupper med stor succes – dejligt at se så mange glade sjippere når man kommer i hallen. Men ikke nok med det for så ville i også have et konkurrence hold og det starter vi så op i 2015, og her blev der trænet rigtigt hårdt så da vi nåede foråret var de så til deres første konkurrence og om ikke de også vandt medaljer – stemningen og motivationen var høj, i kom tilbage til os for vi havde gymnastikopvisning lige som i dag og fremviste medaljer. Og modtog stor klapsalve.

At I, Emilie og Mille gør en kæmpe stor forskel med jeres udstråling og erfaring for disse unge sjippere er vi i Måløv Idræts Forening ikke i tvivl om, og det sætter vi utroligt meget pris på. I gør rigtig meget arbejde selv når i skal til stævner eller trænings weekend et sted og jeres workshop har givet meget pote, - endda så der også er en dreng på holdet nu. I har også en fantastisk forældre opbakning til holdet og jer, og forældre der hjælper alt det de kan.

I har selv trænet rigtig meget sjipning og vundet meget og det er i så i fuld gang med at få overført til denne kæmpe store flok unge sjippere. Konkurrence holdet har vundet rigtig mange medaljer og de sidste de vandt var sidste weekend hvor i blev Danmarks mestre. Der bliver jo også trænet 2 gange om ugen gange 2 timer.

Det næste mål i har er at få de 4 som er i Allerød til det internationale mesterskab i fremtiden, men det kræver rigtig meget træning og tid.

Vi ønsker jer stort tillykke med instruktør ildsjæls prisen som er meget velfortjent. Og vi ser frem til godt, sjovt og en spændene fremtid med jer her i foreningen.

Årets instruktør 2018 - Jane Philippsen

Jane,

Hvem er du og hvilken forskel gør du for alle de skønne zumba divaere der går på dine hold, og Måløv Idræts Forening. Det har vi så prøvet at finde ud af selv, men der gjorde du det nemt for os, for forleden skulle du bruge nogle ord om dig selv og det kan roligt siges, at der blev brugt mange gode ord og her er nogle af dem.

Sprudlende, inspirerende, energibombe, kompetent, engageret, motiverende, åben, fighter vellidt, glad, var bare nogle af de mange ord divaerne kunne om dig.
I en zumba time eller en strong by zumba time er du altid i godt humør også selvom du er halvsløj, mangler stemme, for den er der, du glemmer hurtigt at du ikke er oppe på dupperne når du er sammen med os. Du giver os så meget så en time hos dig er så meget værd for alle os – for du får os i godt humør for her er plads til alle og vi går absolut hjem i godt humør.

Vi er ikke så gode til at holde ferie og så er du flexibel for selvfølgelig skal vi da afsted enten 1 eller 2 gange i ferien, - men vi ved du gør det fordi du selv syntes det er sjovt at komme afsted til zumba og de glade mennesker der møder dig.

Så må din mand og dine 4 børn altså lige vente til du er færdig med os zumba divaere.

At vi så mangler et halvt glas rødvin for at holde balancen betyder ikke så meget for så tager vi bare en strawberry drinks for det er jo hyggeligt når der knokles på zumba by strong holdet…. Som er et nyt hold, og det kan ses lidt senere på gulvet.

Vi siger stort tillykke med instruktør ildsjæls prisen og glæder os til mange gode timer i vores forening.

Årets hjælpeinstruktør 2018 - Charlotte Jakobsen

Charlotte,

Du har selv været på sjippe holdet et par sæsoner derfor syntes vi det var sjovt at få dem med ind på gulvet sammen med Emilie, men du er og bliver en fodbold pige. Men vi er så heldige at du også er rigtig glad for børn og er hjælpere på flere af vores hold og det gør du med at være glad, mødestabil, entusiastisk og så har du altid et smil til instruktøren, børn og forældre. At du har humor er vi ikke i tvivl om, og kan det så kombineres med en professionel indsats med det gode humør på de hold du er hjælper på så tror vi du kommer godt afsted med det du skal i livet.

Det at være hjælper kan til tider også være en udfordring for så skal der lige gøres dit og dat og hvorfor det…. Men at du er med i vores fantastiske stabel af hjælpere er vi rigtig glade for og du stiller også gerne op når vi skal have gjort noget udenfor normalen.

Vi håber du forsat vil være Måløv Idræts Forening i mange år endnu og udvikle dig videre.

Stort tillykke med prisen.
Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk