Velkommen til
Måløv Idræts Forening

Hall of Fame 2016


Årets Idræts Leder i Ballerup Kommune 2016 - Uffe Mortenseen

Uffe skal have prisen som Ildsjæl fordi han har været fast mand ved roret i Måløv Idræts Forening i de sidste 12 år. Efter 8 år som formand trak han sig tilbage, men sidder stadig på flere poster som næstformand, webmaster, medlem i brugerråd for Måløv Idrætspark samt BMSI Idræts Union. Kort sagt han har altid flere jern i ilden end nogen andre i foreningen.
Uffes evige engagement og viljen til altid at træde til gør, at han altid er villige til at hjælpe både medlemmer eller frivillige i foreningen. Han hjælper med alt fra IT, musikanlæg, praktiskes opgaver eller repræsenterer foreningen ved mange møder i lokalområdet.
I alle sager er Uffe altid tålmodig, tolerant, omhyggelig, og velformuleret, hvilket han bl.a. bruger til stor glæde for hele foreningen i sin funktions som redaktør på foreningens kommunikation til medlemmer og lokalområdet.
I gennem de mange år i Måløv Idræts Forening har Uffe været fadder til mange gode ideer og nye tiltag. Mange af dem er blevet afprøvet og er nu en del af et alsidigt idrætsudbud i Måløv.
Vi mener derfor, at Uffe skal have prisen som årets Ildsjæl, for uden ham ville Måløv ikke hvea det bedre og velfungerende udbud af Idrætstilbud, som findes i dag.

Uffe er en arbejdshest:
Han påtager sig altid lide en ekstra opgave. Han sikre at der ikke flader noget ned mellem stolene. Fx: Skal foreningen repræsenteres til et møde i lokalområdet strå han altid frem, selv når alle andre må melde fra (også selv om det ikke er hans ansvarsområde)
Er der praktiske opgaver møder han også gerne op både dag og aften og flytter ting, reparerer og instruerer nye folk i foreningen.
Uffe kender ikke ordet ”Nej”

Uffe får alle med:
Uffe er meget opmærksom og hensynsfuld overfor andre. Han sørger for at alle bliver hørt og alle er med. Fx: På de mange vandreture, som Uffe deltager på i sin fritid både i ind- og udland, sørger han naturligt for at komme til at gå bagerst, så han kan hjælpe og sikre at alle kommer med i gruppen.

Uffe er meget ordentlig og præcis.
Han retter altid folks tekster igennem en ekstra gang inden noget sendes ud fra foreningen på hjemmeside eller mail mv.
Når han aflevere ting retur er de altid mere rene end da vi modtog dem. Fx: den fælles popcornmaskine, der skinner som var den ny når Uffe har gjort den ren.

Uffe taler altid pænt til alle, også dem der giver kritik:
Som Formand har Uffe stået på mål for både godt og skidt, men uanset om kritikken er berettigede eller ej er Uffe altid høflig og imødekommende for at finde en løsning på folk klager.
På denne måde kommer Uffe altid langt med sige sager både bland medlemmer eller hos den kommunale forvaltning. FX: bevarer han roen selv om simple sager kan trække ud i årevis, eller han svarer pænt på henvendelser fra selv de mest kritiske medlemmer.

Uffe har stor viden:
Gennem de mange år i foreningslivet i Måløv har Uffe opbygget et stort netværk. Han ved derfor altid , hvem der skal spørges i Kommunen – Vi er sikre på at der hænger et billede af Uffe ved siden af telefonen i Kultur og Fritid, da alle må kende Uffe.
Han har derfor en stor viden om alt hvad der foregår i foreningen og han kan derfor altid hjælpe både medlemmer og de Frivillige med kontakter til de rigtige personer, hvis han da ikke selv lige påtager sig opgaven (da han jo ikke kan sige nej)

Uffe har ført Måløv Idrætsforening ind i IT alderen:
Der var Uffes Ide ar foreningen skulle have en hjemmeside for år tilbage. Derfor var det også ham der har opbygget siden og vedligeholder siden den dag i dag. Han kan simpelthen ikke give slip.

Indstilling til Kulturprisen Ballerup 2016 - Rope Skipping

Motivation:

Mille, Emilie og Tanja har fortjent Kulturprisen i Ballerup, da de på 3 år har opbygget Rope Skipping (sjipning) som et nyt idrætstilbud til unge mellem 8 til 16 år i Måløv. De har formået at fastholde en gruppe unge i en kritisk alder mht. idræt og fanget piger, der ikke nødvendigvis var i gang med andet idræt.

Mille, Emilie og Tanja er ikke bare Instruktører i Rope Skipping, de er ildsjæle. De arbejder, utrætteligt både under træningen, men i høj grad også uden for træningen, på at skabe sammenhold, teamspirit og naturligvis gode resultater både personligt og sportsligt. De har skabt en samhørighed på tværs af både niveau og alder og i 2016 blev det også til en Danmarks Mester i aldersgruppen under 11 år.
”De er rigtig gode til at få os til at yde vores bedste ved at presse og opmuntre os undervejs i f.eks. speed (hurtig sjipning). Det er fedt, at vi selv er med til at finde på og udvikle vores serier, samtidig med at vi lærer nye tricks”. Fortæller Vigga Kruse Partsch på 12 år, der går til Rope Skipping i Måløv Idræts Forening

De 3 Instruktører er engagerende langt ud over det forventede og har bl.a. trænet hver fredag aften i flere år, og frivilligt arrangeret uhyggelig Rope Skipping opvisning ved Halloween i Måløv.
Mille, Emilie og Tanja skaber klare rammer både for de unge og for forældrene og hjælper f.eks. gerne lidt ekstra med at skaffe kørelejlighed så alle kan deltage i konkurrencer udenbys. De er altid omhyggeligt om end det er med de praktiske ting i foreningen eller sørger for at pigerne får flettet hår i henhold til holdets "signatur-fletning".

Indstilles af:
Thomas Lorenzen, Formand Måløv Idræts Forening

Årets instruktør og hjælpeinstruktør 2016 - Christina Christensen og Jacob T. Jensen

Kære Christina 
I 2007 startede du som hjælpetræner på nogle af vores børne hold i gymnastik. At det var en succes, du kom og hjalp, kunne hurtig ses på børnene for Jubii... nu var der kommet en, der ville lege med os - de tog dig med storm de små, og at du er glad for børn, kan vi se i dag, da du er instruktør på 2 hold. Det ene er Turbofræserne oppe Østerhøjhallen, som bare køre derud af. Du er også vokset med opgaven - selv lige pludselig at have ansvar, du tager også gerne på kurser for at dygtiggøre dig lige som alle vores andre instruktører. 
Da vi stod og manglede en instruktør til vores hold Sjov gymnastik om lørdagen her midt i sæsonen, sagde du, det vil jeg da gerne tage, og det er vi glade for. Har vi andre brug for en hjælpetræner, ringes der bare til Christina, så stiller hun altid op. Du stiller også gerne op, når vi skal have et arrangement op at stå, og det er vi selvfølgelig glade for, da det altid kræver mere af en, når der skal laves en del forarbejde, før et arrangement kan løbe af stablen. 
Vi er glade for at have dig ansat i vores forening, og håber du bliver og dygtiggøre dig endnu mere - TAK
Vi har købt en lille erkendelighed - da vi besluttede, at du var årets instruktør. Forsæt det gode arbejde og tillykke. 

Kære Jacob 
Ved sæsonstart 2012 blev du ansat som hjælpetræner på børnehold i gymnastik, og siden da, har du om nogen gjort det fantastisk godt på din korte færden igennem foreningen. 
I tiden som hjælpetræner har det været tydeligt at se, at børn, leg og hele foreningslivet har været en stor del af din drivkraft Jacob. Lad os bare sige det, du står altid klar med alt fra en hjælpende hånd i gymnastikken til nye spændende forslag til foreningslivet. 
Med dit altid gode humør, som smitter af på os alle, formår du Jacob at sprede hyggelig stemning blandt vores børn såvel som voksne. 
Du er også altid frisk til at få dygtiggjort dig, ved at tage med på utallige kurser, som vi syntes som instruktører, det kunne da være spændene, og også om kursusledere kan huske dit navn. 
Jeg er, vi er, sikre på at den store indsats du yder i Måløv Idræts Forening ikke kun kommer børn og voksne til gode, men også vil være en væsentlig brik i din videre uddannelse. 
Jacob - du er en kammerat, som vi altid kan regne med - du er der, og stiller op for os. Det vil vi gene sige dig tak for. Du er vores ildsjæl i foreningen 2016, og vi håber, at vi vil have glæde af dig i vores forening i mange år endnu - der er altid plads til dig. Tak og tillykke. 
Tilmelding til hold
Hvordan tilmelder jeg mig til et hold?
Opret nyt medlem

Partnere


Arrangementer
Besøg vores side
Måløv Idræts Forening | CVR 25688619 | Formand: Thomas Poul Sverrild Lorenzen | E-mail: info@maaloevif.dk